home

Schoonheidsgeheimen

Zeewater en algen zijn in perfecte symbiose met onze huid. de zeemineralen en sporenelementen, verspreid door osmose, activeren de zuurstofaanvoer en de celcommunicatie. Deze bijzondere affiniteit behoudt het dynamisch evenwicht van de huid en verlost alle vitale micro-voedingsstoffen voor een gezonde huid. Dankzij haar unieke manier van transformeren en extraheren behouden de laboratoria van Thalion al het goede van de zee in hoogwaardige verzorgingen.

Exclusieve actieve werkstoffen van THALION

• OCEOSOMES
Microsfeer tjes die mariene actieve stof fen bevatten teneinde deze te transporteren naar de opperhuidcellen

voor een grotere effectiviteit.

• THALASSO OLIGO
Zeewaterconcentraat, in poedervorm. Haar uitzonderlijke rijkdom aan magnesium, mineralen en mariene sporenelementen regenereert en herstelt de huid.

• THALISOURCE
Actief concentraat van polysaccharides en oligosaccharides uit bruine algen; vormt een heus knoopwerk dat de huid beschermt en versterkt en verzekert een uitzonderlijke hydratatie.

• OLIGOSOURCE
Actief concentraat van sporencarraghenanes werkt verzachtend en heeft een anti-aging effect. Dit wordt bekomen door de stimulatie van de collageenaanmaak.

• SEBOSOMES
Biometrische vectoren van algenextracten die speciaal bedacht zijn om de talgafscheiding te normaliseren en de huid weer gezond te krijgen.

• LAMINARIA ALGENCONCENTRAAT
Ultra geconcentreerd, 100% zuiver algenextract, ongewoon sterk in het hermineraliseren en om het silhouet te verfijnen.